دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
تعداد صفحات | 28 |
حجم فایل | 444 کیلو بایت |
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود
پرداخت و دانلود
1 مقدمه :
رشد سریع جمعیت در دهه های 1350 و 60 موجب تغییر در ساختار جمعیتی کسور گشته است به گونه ای که جمعیت ایران به جوان ترین جمعیت در میان ملل جهان شده است. در عین حال این موضوع موجب بروز برخی مشکلات در ساختار اجتماعی مانند رشد بی رویه متقاضیان کار از سویی و جذب سهم عمده ای از بودجه کشور به امور جاری نظیر تأمین بهداشت و آموزش همگانی از دیگر سو شده است که این اثر نیز به نوبه خود سبب افت در روند رو به رشد زیر ساختهای عمرانی و صنعتی و به تبع آن افزایش نرخ بیکاری شده است.
از دیگر سو خیل جمعیت جویای کار به منظور مقابله با معضل بیکاری، روی به مدرک گرایی آورده و تنها راه اشتغال مناسب را در ادامه تحصیل و راه یابی به مراکز آموزش عالی یافته اند. در این رهگذر، آزمون ورودی دانشگاه های کشور اهمیتی فزاینده یافته است، به نحوی که حساسیت زیاده از حد دانش آموزان و خانواده ها به این مسئله موجب شده است عده زیادی افراد فاقد تخصص های مرتبط، گام به وادی آموزی دروس برای داوطلبان آزمون سراسری نهند و در این میان به کسب منافع خود بپردازند.
با این اوصاف، آموزرشگاه های آزاد علمی می توانند ضمن استفاده از نیروهای تحصیلکرده و دارای صلاحیت، به آموزش واقعی داوطلبان بپردازند.
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
احداث آموزشگاه علمی آزاد
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام | نام خانوادگی | مدرک تحصیلی | تلفن |
|
|
|
|
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
آموزرشگاه های آزاد علمی می توانند ضمن استفاده از نیروهای تحصیلکرده و دارای صلاحیت، علاوه بر پاسخ گویی به نیازهای آموزشی داوطلبان، سهمی در اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی داشته و بازده مناسبی نیز از این فعالیت اقتصادی-فرهنگی ببرند. ضمن اینکه با افزایش نسبت دختران در میان داوطلبان ورود به دانشگاه ها به بیش از نیمی از کل داوطلبان، احداث آموزشگاه های آزاد علمی دخترانه در قالب تعاونی های بانوان دارای توجیه مناسب اقتصادی خواهد بود.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و علمی جامعه ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در آموزش داوطلبان و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 15 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
کنکور (به فرانسوی:Concours ) نام آزمونی برای سنجش داوطلبان ورود به دانشگاهها است. این آزمون در ایران، چین، ژاپن و برخی کشورهای دیگر که در آنها رقابت بیشتری برای ورود به دانشگاه وجود دارد برگزار میگردد.
کنکور افغانستان که هر سال توسط وزارت تحصیلات عالی برای ورد به دانشگاههای این کشور برگزار میگردد و هزاران نفر از علاقه مندان در این آزمون بزرگ اشتراک نموده و فقط یک گروه محدودی به دانشگاهها جذب میگردند. امتحان کنکور افغانستان دارای 160 سوال بوده و 360 نمره دارد و شامل موضوعات ذیل میباشد:
و برای کمک برای علاقه مندان این آزمون و در اختیار قرار دادن مواد درسی و رهنمایی های کنکور بطور رایگان ویب سایت www.kankor.com توسط احمد فهیم توخی ایجادگردیده است. برای معلومات بیشتر از ویب سایت دیدن نمایید www.kankor.com
در ایران سازمان سنجش آموزش کشور که سازمانی تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است متولی برگزاری کنکور برای ورود به دانشگاههای دولتی است. این آزمون در هر سال یک بار در ماه تیر برگزار میگردد و در حال حاضر (سال۱۳۸۶) به صورت یک مرحلهای و برای پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، ، علوم انسانی، زبانهای خارجی و هنر بطور جداگانه برگزار میشود. دروس اختصاصی گروههای آزمایشی مختلف عبارتاند از:
ریاضیات (شامل: ریاضی، حسابان، حساب دیفرانسبل و انتگرال، هندسه، هندسه تحلیلی و جبر خطی، ریاضیات گسسته، جبر و احتمال ) فیزیک و شیمی
زیست شناسی، زمین شناسی، ریاضیات عمومی، فیزیک و شیمی
زبان و ادبیات فارسی، زبان عربی، اقتصاد، جامعه شناسی، روانشناسی، فلسفه و منطق، تاریخ و جغرافی و ریاضیات پایه
زبان خارجی تخصصی
هنر :
درک عمومی ریاضیات و فیزیک، درک عمومی هنر، رسم فنی، خواص مواد، درک اختصاصی هنر (موسیقی، نمایش و تصویری - تجسمی)
۴ درس ادبیات فارسی، دین و زندگی، زبان خارجی و زبان عربی در کلیه آزمونها بهعنوان دروس عمومی مورد سئوال واقع میشوند.
مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی نیز آزمونهای تقریباً مشابهی را برای پذیرش دانشجو برگزار میکند. دانشگاه آزاد اسلامی، آزمون گروه پزشکی را جداگانه از آزمون علوم تجربی برگزار میکند. در کنکور دانشگاه آزاد اسلامی هر داوطلب میتواند حداکثر 6 انتخاب داشته باشد. برای ورود به دانشگاه آزاد بر خلاف سراسری، ابتدا باید انتخاب رشته کرد و بعد آزمون داد
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود
پرداخت و دانلود